ICNAB

Prvi Omladinski Kamp IZBSA

 

Na ovogodišnjem Saboru Islamske Zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike dato je zeleno svijetlo za početak prvog omladinskog kampa u organizaciji naše krovne organizacije. Aktivisti i volonteri ovog programa su prisutnim na Saboru prezentovali cilj, svrhu i organizacijske detalje ovog programa.

 

Organizatori kampa rade na kreiranju niza radionica, predavanja i ostalih aktivnosti koje će u mladima produbiti posvećenost vjeri, sebi i zajednici. Sve ove raznovrsne aktivnosti imaju cilj u sigurnom okruženju razviju želju, spremnost, znanje i vještine polaznika, koje će imati konačan cilj da aktivno rade i učestvuju u kreiranju boljeg života za sebe i zajednicu.

 

Održavanje kampa je, ako Bog da, planirano u terminu od 29. jula do 10. avgusta 2018. godine, u kampu Oswego u Windor, NY. Zainteresovani će dobiti više informacija preko web i facebook stranice,  ili kod organizatora preko email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Prijave se mogu izvršiti popunjavanjem formulara na ovoj stranici.

Informacije o kampu se mogu naći na https://www.camposwego.com/

Očekujemo Vašu prijavu!

 

Ime i prezime / First and Last Name
Datum rodjenja / Date of birth
Adresa / Address
Telefon / Phone
Email 
Ime jednog roditelja / Name of one parent